Redovisningsbyrå Bromma

Vi finns för er i Bromma!

Finns ert företag i Bromma? ABK Ekonomitjänst AB är en redovisningsbyrå och finns i Bromma. Vi har varit verksamma ända sedan 1995. Under årens lopp har vi erbjudit tjänster som redovisning, bokföring, bokslut, moms- och skattebetalningar, deklarationer med mera för små och större företag. För oss är det viktigt att erbjuda redovisning med hög kvalitet och arbetar hårt för att få våra kunders förtroende för vårt arbete. Förutom redovisning erbjuder vi även bokföring, bokslut, deklarationer, bolagsbildningar, löner, budget och mycket annat.

Anlita duktiga ekonomer

Vi som arbetar på ABK Ekonomitjänst AB är alla ekonomer och vill gärna hålla en nära relation med alla våra kunder. Vi är medlemmar i branschorganisationen FAR för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivning, löner och specialister inom företagsekonomi. Alla är engagerade ekonomer som du kommer att se. Vi engagerar oss gärna i ert företag och ger råd och tips på hur er ekonomiska administration kan förbättras och förenklas så att ni kan fokusera på det som är det viktigaste i ert företag.

Din redovisningsbyrå i Bromma

Vi arbetar självklart enligt svensk lag för God redovisningssed och även efter EU:s lagar om redovisning. I stort sett gäller det att redovisningen ska ge en rättvis bild av ett företags ekonomi. Vi arbetar för att all redovisning ska följa Bokföringsnämndens allmänna råd och rekommendationer, liksom från Redovisningsrådet som gäller finansiella bolag. Bokföringsnämnden har också fått en allt större betydelse för utveckling av det som vi kallar för God redovisningssed och vad som kommer från den myndigheten är det något som vi självklart följer. Vi arbetar ständigt för att utvecklas och bli en allt bättre redovisningsbyrå i Stockholm.

Anlita oss som er redovisningsbyrå i Bromma – vi ser till så att ni har en fullgod redovisning som inger förtroende för ert företag! Ni är välkomna att ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om vad vi kan erbjuda er. Berätta också gärna vad ni behöver hjälp med, så kan vi säkert hjälpa er.